DİYARBAKIR / BAĞLAR - Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Bağlar İlçe Sağlık Müdürlüğünde Fizyoterapist olarak çalışan Muhammed DERELİ okulumuz öğrencilerine Postür Eğitimi verdi.Ayrıca 8. sınıf öğrencilerimize mesleki tanıtım anlamında Fizyoretapislik Mesleği ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Haz

İlimizde düzenlenecek olan İMAM HATİP OKULLARI DİYAR-I İRFAN ŞENLİĞİ etkinliğine tüm  öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.

Mrt

Okulumuz Rehberlik servisince düzenlenen ayın öğrecileri projesi kapsamında MART ayı öğrenci belgeleri dağıtılmıştır. Emeği geçen Rehberlik Servisine teşekkür eder, seçilen öğrencilerimizi kutlarız

Mrt

Okulumuzunda iştirak ettiği İmamhatip ortaokullarının hazırladığı Berat Kandili kutlanmıştır.

Mrt

Okulumuzunda iştirak ettiği İmamhatip ortaokullarının hazırladığı Berat kandili programı hazırlanmıştır.

Mrt

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  düzenlendiği programda şiir kategorisinde il birincisi olan öğrencimiz  Şevval ÇETİNKAYA yı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz mescidinde okulumuz öğrencileri Cuma Namazını iştirak etmişlerdir.

Mrt

Okulumuz Rehberlik servisi okulumuz öğrencilerine Türkiye Bağımlılıkla Mücade kapsamında tütün bağımlılığını eğitimini vermiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla okuyorum projesi uygulanmaya başlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda deprem anında yapılacaklar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.Bilgilendirme sonrasında deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz Rehber öğretmeni okulumuz öğrencilerine AKRAN ZORBALIĞINI ÖNLEME EĞİTİMİ vermiştir.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisince düzenlenen ayın öğrecileri projesi kapsamında ŞUBAT ayı öğrenci belgeleri dağıtılmıştır. Emeği geçen Rehberlik Servisine teşekkür eder, seçilen öğrencilerimizi kutlarız

Şbt

İl Müftülüğü personeli  tarafından okulumuz öğrencilerine Değerler Eğitimi verilmiştir.Kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisi  8. sınıf öğrencilerine Özgüven adlı seminer çalışması yapmıştır.

Ock

Okulumuza komşu olan okul öğrencilerine seçmeli derslerle ilgili bilgilendirme çalışması gerçekleştirilmiştir.