DİYARBAKIR / BAĞLAR - Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Ock

İl Müftülüğü personeli  tarafından okulumuz öğrencilerine Değerler Eğitimi verilmiştir.Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu Okuyorum Projesi okulumuzda devam etmektedir.

Kas

Okulumuz Rehber öğretmeni okulumuz öğrencilerine PSD Programı (Güçlendirici Önleyici-SALGIN HASTALIK) kapsamında seminer vermiştir.

Kas

Ara tatil münasebetiyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince  Diyarbakırdaki tarihi yerleri gezme programı kapsamında okulumuz öğrencileri gezdirilmiştir. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Ekm

20.10.2021 tarihinde Okulumuz öğrencilerine afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda gerekli eğitim verilmiş olup  bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda Peygamber Efendimizin(SAV) doğumu münasebetiyle  Mevlid-i Nebi etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni okulumuz 5.sınıf öğrencilerine Rehberlik Servisinin tanıtımını yapmıştır.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğremeni okulumuz 8. sınıf öğrencilerine verimli ders çalışma semineri çalışmasını yapmıştır.

Eyl

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni okulumuz 8. sınıf öğrencilerine LGS semineri vermiştir.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni okulumuz öğretmenlerine Salgın Hastalık psikoeğitim programı eğitimini vermiştir.

Ağu

Okul kayıt bölgemizde bulunan ilkokullar da 4. sınıftan 5.sınıfa geçen öğrencilere okul tanıtımı kapsamında bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Haz

Okul Tanıtım Broşürü

Haz

Bağlar Nükhet Coşkun İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine yönelik okul tanıtımı çalışması yapıldı.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni okulumuz öğrencilerine TBM(Türkiye Bağımlılıkla Mücadele) eğitimi kapsamında Sağlıklı Yaşam adlı modülü uygulamıştır.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni okulumuz öğrencilerine TBM(Türkiye Bağımlılıkla Mücadele) eğitimlerine başlamıştır.