DİYARBAKIR / BAĞLAR - Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni okulumuz öğrencilerine öğrenciler teknoloji ile buluşuyor adlı projesi kapsamında sanal klavye etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Mrt

Okulumuz Bahçesine Ağaçlandırma ve peyzaj çalışması yapılmıştır.Çalışmada emeği geçen Okul müdürümüz Cevdet TUNÇ ve öğretmenimiz Tekin OK a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi LGS sınavına hazırlanan 8 sınıf öğrencilerimize Verimli ders çalışma teknikleri adlı  seminer çalışması yapmıştır.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine meslek tanıtım kapsamında öğrencilerimize Avukatlık mesleğini anlatan Diyarbakır Barosu Avukatlarından Tahir DENİZ e sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Kas

Kalite Takip Sistemi gereğince Okulumuzun fiziki mekânları ders saatleri dışında  eğitim-öğretime imkân verecek şekilde planlanmıştır.