T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / BAĞLAR - Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

OKULUMUZDA PANDEMİ SÜRECİNDE OKUL DA  UYULMASI GEREKEN KURALLAR VE ALINAN TEDBİRLER İLE İLGİLİ OKULUN BELİRLİ YERLERİNE DEZENFEKTE,BİLGİLENDİRİCİ DÖKÜMANLAR ASILMIŞTIR.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni okulumuz 8/D sınıfı öğrencilerine Sınav Kaygısıyla Başetme adılı seminer çalışmasını yapmıştır.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni okulumuz 8/B sınıfı öğrencilerine Sınav Kaygısıyla Başetme adılı seminer çalışmasını yapmıştır.

Ekm

Okulumuzda pandemi tedbirleri alınarak Cumhuriyetimizin 97.yılı kutlanmıştır.Emeği geçenlere teşekkür ederiz

Mrt

Mübarek üç ayların başlamasıyla girilen manevi hava münasebetiyle okulumuz panoları da üç aylar (Recep, Şaban, Ramazan) ile ilgili bilgilendirici sözler ile süslenerek manevi atmosferin okulumuzda da hissedilmesi sağlandı. Bu vesile ile emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, Tüm İslam aleminin üç aylarını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Mrt

Kalite takip sistemi (İzleme ve Değerlendirme Alanı) maddesi gereğince okulumuzda öğretmen öğrenci veli ve diğer çalışanların görüşlerini almak için dilek ve öneriler kutusu oluşturulmuştur.

Şbt

Okulumuz Arapça Öğretmeni Rehberliğinde  okulumuz öğrencilerini Arapça şiir ve Arapça şarkı yarışma hazırlıklarına başladılar.

Şbt

Kalite Takip Sitemi (Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı) maddesi gereği okulumuzda Peygamber Efendimizin hayatı konulu kompozisyon yarışması düzenlenmiştir.Emeği geçen Meslek dersi öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kalite Takip Sistemi(Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı) maddesi gereği okulumuz koridorlarına Şiir sokağı,Edebiyat sokağı,Matematik sokağı oluşturulmuştur.Etkinlikte emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz ve Öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Şbt

Kalite Takip Sistemi (Akademik Gelişim,Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı) maddesi gereğince öğrencilerimizin akademik başarılarını tespit etmeye yönelik okul ve ilçe bazında deneme sınavları yapılmış sınav sonuçlarının analiz edilmesi eksik görülen alanları telafi edilmesine yönelik okul müdürümüz öncülüğünde  çalışma başlatılmıştır.

Şbt

Kalite Takip Sistemi Okul Tarafından Gerçekleştirilen Örnek ve Özgün Uygulama/Proje Alanı maddesi gereğince okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni okulumuz öğrencilerinin Sosyal Bilgiler müfredatında yer alan Kıta ve Okyanusların yerlerini bilir adlı konuyu balonla gösterme projesini uygulamıştır.Kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Kalite Takip Sistemi(Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı) maddesi gereği Temizlik imandan gelir anlayışı ile okulumuz öğrencileri okul bahçesine çöp atmıyorum ve çöpleri topluyorum etkinliği düzenlenmiş olup ayrıca bir değer olan Temizlik konusu okulumuz değerler panosuna asılmıştır.

Ock

Okulumuz öğrencilerine yönelik fotoğraf çekme etkinliği düzenlendi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol gereği okulumuzda  8. sınıflara yönelik "Kazanım Değerlendirme Sınavı" yapıldı.

Ara

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında ilimizde düzenlenen İmam Hatip Okulları Vizyon Seminerine okulumuz öğretmeleride katılmıştır.