DİYARBAKIR / BAĞLAR - Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni öncülüğünde okulumuz öğrencilerine sporu sevdirmek amacıyla halı sahada futbol etkinliği yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Rehberlik öğretmeni 10 öğrenciyle 10 hafta sürecek olan gurup rehberliği eğitimine devam etmektedir.Bu haftaki konumuz Özeleştiri

Ara

Okulumuz öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmeni tarafından badminton sporunu öğrenmeleri  amacıyla etkinlik yapılmıştır.Kendisine teşekkür ederiz

Ara

Okulumuzda açılan okulumuz öğrencilerine  satranç egzersiz kursu tüm hızıyla devam etmektedir.

Ara

Bağlar Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan  Halk Oyunları kursları açılmış olup kurs çalışmaları devam etmektedir.

Ara

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni rehberliğince okulumuzun iç tarafında olan duvar bölmeleri okulumuz öğrencileri tarafından çeşitli resimler çizilerek süslenmiştir.

Ara

İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Bilaller Ezan okuma yarışmasına okulumuzu temsilen katılan öğrencimiz Baran Şaylıgı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Rehberlik servisi okulumuz 8.sınıf öğrencilerine Öfke Kontrolü adlı seminer vermiştir.

Ara

Okulumuz Meskel dersi öğretmeni hafta sonu dyk kursunda Ramazan ayı ve Oruç  konulu kazanımını kavram haritası tekniğini kullanarak öğrencilerin sürece aktif bir şekilde katılmalarını sağlamıştır.Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

6.sınıf ders kazanımı olan Namazın kılınışı Meslek dersi öğretmenin rehberliğinde Cami de uygulamalı olarak işlenmiştir.

Ara

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünce okulumuz 8 sınıf öğrencilerine Tetenoz aşısı yapıldı.

Ara

Kalite Takip Sistemi(Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı) maddesi gereğince okulumuzda  Veda Hutbesi seslendirilip sahnelenmiştir.Emeği geçen meslek dersi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Rehberlik servisi okulumuz 7.sınıf öğrencilerine Öfke Kontrolü adlı seminer vermiştir.

Ara

Okulumuzda yapılan kitap okuma etkinliğinde en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrencilerimize belgeleri ve hediyeleri verildi.

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının hayat boyu devam etmesini dileriz

Ara

Okulumuz Rehberlik servisi okulumuz 6.sınıf öğrencilerine çatışma çözme becerileri semineri vermiştir.